Informatie

Informatie

Scaldina telt op dit moment ca. 25 seniorenleden en 6 jeugdleden. In de gymzaal van het Pontes Pieter Zeeman College, Hatfieldpark 1-2 in Zierikzee, kan op donderdagavond getraind worden. De jeugd traint van 19.00 uur tot 20.00 uur. De senioren trainen van 20.00 uur tot 22.00 uur. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en/of een balletje te slaan. Op deze manier kunt u vrijblijvend  (maximaal 3 keer kosteloos ) kennis maken met de vereniging. Er is ook een tafeltennisrobot aanwezig.

Scaldina neemt aan de competitie deel met 4 seniorenteams en een jeugdteam. Er is een voorjaarscompetitie en een najaarscompetitie. De competitiewedstrijden worden  op donderdagavond gespeeld. De jeugd speelt de competitiewedstrijden op zaterdag.

Jaarlijks wordt in de maand januari gestreden om het Scaldina clubkampioenschap voor zowel senioren als jeugd. In de maand mei wordt  het Scaldinatoernooi georganiseerd. Hier doen eigen leden aan mee, maar ook leden van andere verenigingen worden hiervoor uitgenodigd. Ook andere verenigingen organiseren toernooien. Tijdens toernooien en competitiewedstrijden wordt verplicht gespeeld in een door de vereniging beschikbaar gesteld tenue. Tijdens de trainingen is de keuze van sportkleding vrij. De clubkleuren zijn rood en zwart.

De contributie voor jeugdleden bedraagt € 18,75 per kwartaal en voor de senioren is dat € 32,50 per kwartaal. Bij deelname aan de competitie is een kleine extra bijdrage verschuldigd.