Sponsors

 

Onze sponsors

Scaldina mag zich al jaren verheugen in een groot aantal organisaties die ons steunen. Tafeltennis is ten opzichte van voetbal, hockey, tennis en wielrennen een ‘kleinere’ sport. Dan is het verheugend dat zoveel Zeeuwse ondernemers Scaldina, soms al vele jaren,  een warm hart toedragen. Oproep aan alle leden om vooral bij onze sponsors te kopen, advies in te winnen of te verblijven.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hoofdsponsor: Bar De Stulp

Bar de Stulp uit Renesse (since 1969) is sinds een aantal jaren onze hoofdsponsor. Bar de Stulp is een vooraanstaand café bar-dancing met groot terras. Kenmerkend is de ongedwongen sfeer, de gezellige bar en geweldige (vaak live) muziek. De dj’s draaien zowel eigentijdse muziek, maar ook de klassiekers komen aan bod. Er wordt een voortreffelijke bier uit eigen brouwerij geschonken: Stulpner. Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere soorten bier verkrijgbaar.

Eigenaren Remo van Hengel en Roy Lanser zorgen voor een stevige financiële basis voor de vereniging. Beiden zijn sportliefhebbers. Roy komt tevens uit in competitieverband voor Scaldina. Kortom: Bar de Stulp en Scaldina : een prima combinatie.

Kijk op: www.bardestulp.com

                                            

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hostellerie Schuddebeurs

Bart en Tanja de Bree zijn de eigenaren van Hostellerie Schuddebeurs. Het is op een fantastisch mooie plek gesitueerd in Schuddebeurs. Het adres is eigenlijk Donkereweg 35 in Noordgouwe. Dus een mooie sponsor in de plaats waar we tegenwoordig tafeltennissen.

Bart de Bree voert al meer dan 20 jaar de keukenbrigade aan. Het is er echt culinair genieten en de menukaart verandert met het seizoen mee. Kortom een prima restaurant met een sfeervolle ambiance. Bart en Tanja verstaan de kunst van persoonlijk gastheerschap. Een aantal leden hebben dit ondervonden (of zullen het ondervinden), want Scaldina schenkt haar jubilarissen een dinercheque om er een mooie avond door te brengen.

kijk op: www.schuddebeurs.nl

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
De Zeeuwsche Herberghe

Al decennia lang is Pang Yuen de eigenaar van De Zeeuwsche Herberghe. In het centrum van Zierikzee, Havenpark 2 vind je het restaurant. Pang is tevens een enthousiast tafeltennisser en komt al jaren uit in wedstrijdverband.  Een aantal jaren geleden is in het restaurant na een verbouwing het interieur een eigentijds karakter gegeven en is er tevens een sushi bar gesitueerd. De lekkerste koffie in Zierikzee drink je bij De Zeeuwsche Herberghe en verder is het goed toeven op het terras met Nico en Pang Yuen als prima gastheren.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Vleesboerderij Boot

Sinds enige jaren mogen we ons tevens verheugen op de steun van Harry Boot, eigenaar van Vleesboerderij Boot op de Kievitsweg 1.

Het familiebedrijf Vleesboerderij Boot maakt haar slogan ´Eerlijk vlees van Zeeuwse bodem´ volledig waar. Het is een vee- en akkerbouwbedrijf met een slagerij. Zowel het voedergewas, aanwas van runderen, het opgroeien van de dieren en de uiteindelijke slacht, verwerken en verpakken van vlees geschiedt in eigen beheer.

Het is puur ambachtsschap dat leidt tot een uitstekende kwaliteit. Dat blijkt ook wel als je er je producten haalt, de klanten komen van heinde en verre voor hun vlees. Op de site vleesboerderijboot.nl vind je een uitgebreide variatie van klasse producten.

(kijk op www.vleesboerderijboot.nl)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

De Heerenkeet

Verreweg de beste plek om aan de Oosterschelde te genieten van een goede maaltijd en een uitzicht dat nooit verveelt is bij Restaurant De Heerenkeet, gesitueerd aan de Boogerdweg 1 in Kerkwerve. Marion en Richard Snijder zijn hier al vele jaren de stuwende kracht achter een prima formule. Marion zwaait de scepter over het restaurant en Richard startte enige jaren geleden in de nabijheid van het restaurant met De Viswinkel. Een perfecte combinatie. Voor een goede indruk van alle mogelijkheden ga je naar www.deheerenkeet.nl en voor een ruime keuze uit de vele soorten vis neem je een kijkje op www.versopjebord.nl.

Restaurant De Heerenkeet aan de Oosterschelde bij Kerkwerve. Richard en Marion sponsoren Scaldina met een wedstrijddoek.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Centerpoint Fietsen

Tot we in maart jl. van speellocatie Pontes naar Dorpshuis Noordgouwe verhuisden, was Centerpoint Fietsen onze dichtstbijzijnde sponsor, gevestigd in een ruim pand van 1200 m2 aan het Haringvlietplein te Zierikzee. Het zijn fietsspecialisten bij uitstek of het nu gaat om elektrische, hybride, kinder-, sport-, bak- of moederfietsen; zij weten raad. Kijk op www.centerpointfietsen.nl 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Steutel Installatietechniek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar verhuisde Steutel Installatietechniek naar de Grevelingenstraat (voorheen World of Drinks) en het is precies 10 jaar geleden, dat Eelco-Jan Janse, Marien Catshoek en Jacco Quist als goede vrienden en collega’s eigenaar werden van Steutel Installatietechniek. Inmiddels zijn ze dus uit het oude pand gegroeid. Hun vakmanschap ligt op het gebied van Led verlichting, Domotica, Warmte techniek en Electrotechniek. Neem eens een kijkje op hun website: www.ib-steutel.nl

V.l.n.r. Marien, Jacco en Eelco-Jan:   Steutel sponsort een wedstrijddoek.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Kaasboerderij de Stolpe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaasboerderij De Stolpe vind je aan de Stolpweg 9 in Nieuwerkerk. Tijdens onze evenementen mogen wij ons telkens verheugen op ambachtelijk gemaakte kaas.

De boerderij met gezellige winkel biedt een groot assortiment zuivel- en streekproducten. Margriet de Reus (en de moeder van Daan van den Bos) heten je van harte welkom.

Kijk op www.kaasboerderij-destolpe.nl


Bakkerij Ten Hove

 

Tijdens belangrijke evenementen verzorgt Bakkerij Ten Hove al vele jaren de ovenheerlijke snitten. Menig lid is thuisgekomen om de gezinsleden mee te laten genieten.

Bakkerij Ten Hove in Nieuwerkerk is in de wijde omgeving bekend en bestaat al sinds 1950. Voor een overzicht van de vele ambachtelijk gemaakte producten kijk je op www.bakkerijtenhove.nl

 

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Mol Schuddebeurs

Al enige jaren sponsort Mol Schuddebeurs BV onze vereniging. Tijd om deze trouwe sponsor nader voor het voetlicht te brengen.

Mol Schuddebeurs kent al een drie generaties lange ervaring op hun gebied. Bij Mol gaat dat over motorbrandstoffen, smeermiddelen en tank- en flessengas. Sinds 1930 is Mol Schuddebeurs een begrip in de regio met momenteel 22 tankstations (Shell en AVIA), waarvan  20 in Zeeland en daarvan 12 op Schouwen-Duiveland.

Het gezicht achter onze sponsor is Marcel Mol (zie foto). Overweeg eens een tankpas te nemen bij Mol Schuddebeurs. Hoe dat werkt? Kijk maar op de site www.mol-olie.nl , zo gedaan.

 

 


AndersDoen.nl

Een onmisbare en al jarenlange creatieve kracht achter Scaldina is onze sponsor AndersDoen.nl, reclamemakers uit Renesse.
Steven en Marleen Schravesande staan in voor prima ideeën, korte levertijden en een uitstekende service.
Zoals de naam al doet vermoeden onderscheiden zij zich van de talloze ‘gewone’ reclamebureaus.
Recent is ook een wedstrijddoek van hen tijdens ons clubkampioenschap in gebruik genomen.
AndersDoen.nl is een onmisbare partner voor Scaldina.

Kijk voor de mogelijkheden en gerealiseerde successen eens op www.andersdoen.nl

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Toyota de Jonge

Het is zeker al meer dan 10 jaar, dat Autobedrijf Toyota de Jonge onze wedstrijdtenues siert met haar naam en logo. Peter de Jonge is directeur / eigenaar met vestigingen in Goes en Vlissingen.

De geschiedenis van familiebedrijf De Jonge gaat terug naar 1911. Destijds gestart als smederij en in 1967 getransformeerd tot een garagebedrijf. Sinds 2003 is Toyota de Jonge gesitueerd aan de Pearyweg 10 in Goes en in Vlissingen aan de Industrieweg. Beiden uitgerust met moderne werkplaatsen en ruim opgezette showrooms met een ruime keuze uit vele modellen Toyota.

Kijk eens op: www.toyota-dejonge.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vitro Plus

Vitro Plus is gevestigd in Burgh Haamstede. Het eerste contact dateert van mei 2022, toen Ed Voshol met dochter Laura (The Green Woman) op de Tuindagen van Beervelde zelfgemaakte betonnen beelden aan de man bracht. Onze ‘buren’ waren toen de varen specialisten van Vitro Plus. Later bleek dat onze clubkampioen 2021, Jeffrey Bakvis bij Vitro Plus werkt. Daarmee was het bruggetje geslagen. We mochten een sponsorvoorstel indienen: Vitro Plus en Scaldina bleek een goede match te zijn.

Ruim 30 jaar geleden startte John Bijl met Vitro Plus of ook wel ‘The Fern Firm’ genoemd. De kennis en ervaring gecombineerd met het zoeken naar nieuwe variëteiten varens en het voortdurend innoveren van processen heeft ertoe geleid dat Vitro Plus inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal werkend en op haar gebied toonaangevende organisatie. Naast John Bijl is ook Ard Stoutjesdijk aandeelhouder.

Meer weten? Bekijk dan de filmpjes op de site: www.vitroplus.nl


 

De Blauwe Winkel

De Blauwe Winkel is gevestigd op het Havenplein 16 in hartje Zierikzee en is de Jeansstore van Schouwen-Duiveland. Robin Kerkhove en dochter Romy ontvangen je gastvrij en geven je graag een persoonlijk en eerlijk advies m.b.t. de perfecte pasvorm van de diverse kwaliteitsmerken die zij voeren. Robin zit al vele jaren in het vakgebied van jeans. En roept de naam Kerkhove herkenning op? Vast wel, dochter Lesley is namelijk een top tennisster, die nationaal en internationaal successen boekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor openingstijden en overzicht trendy merken kijk je op: www.deblauwewinkel.nl


Van der Krieke Computers  

In het centrum van Zierikzee vind je onze sponsor Van der Krieke Computers aan Mol 11. Robert en Isabel van der Krieke startten hun bedrijf in 2000 en zijn inmiddels een begrip op het gebied van reparatie en verkoop van pc’s, notebooks, smartphones, tablets en hardware met all-in service. Van der Krieke levert computer en telefonieproducten aan particuliere -en zakelijke markt. Met een team van gediplomeerde, vakkundige en ervaren medewerkers zijn zij in staat om IT en telefonie vraagstukken en problemen op te lossen. Van der Krieke is ook Apple partner.

 Bezoek voor alle mogelijkheden de site www.krieke.nl

Robert van der Krieke

van der Krieke computers


 

Coen Honig Optiek       

Coen Honig Optiek vind je in het centrum van Zierikzee aan de Appelmarkt 22. Al jaren zijn zij een trouwe sponsor van Scaldina met een mooi sponsordoek ter afscheiding van het speelveld. Coen Honig Optiek staat voor kwaliteit en een eerlijk advies met een gevarieerde collectie aan brillen en contactlenzen. Dochter Vicky heeft begin 2020 de zaak van haar ouders overgenomen. Als eigenaresse en gediplomeerd opticien is zij o.m. verantwoordelijk voor de inkoop en marketingcommunicatie. Vicky heeft jarenlang paardendressuur wedstrijden gereden.

Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website www.coenhonigoptiek.nl

 

 


Rijkse Accountants en Adviseurs

Rijkse accountants & adviseurs is al meer dan 60 jaar actief en effectief in zuidwest Nederland. Vanuit 4 vestigingen biedt Rijkse een breed dienstenpakket op het gebied van accountancy, IT, belasting-, bedrijfs- en personeelsadvies. De vestiging in Zierikzee is samengegaan met de vestiging in Goes, maar dient nog wel als steunpunt voor haar klanten. Oud-vennoot en naamgever Hans Rijkse is al jaren actief in de tafeltennissport bij ttv Middelburg. Rijkse sponsort een wedstrijddoek met daarop hun slogan ‘Samen bereiken we meer’. De professionals van Rijkse geven daar dagelijks inhoud aan.

Hans Rijkse

Meer weten? Bekijk de mooie website van www.rijkse.nl