Cor Smalheer een van de drie genomineerden voor sportvrijwilliger van het jaar 2023

Als mede-oprichter van Scaldina en lid van het eerste uur, heeft Cor Smalheer altijd zijn actieve betrokkenheid getoond bij zowel de vereniging als de tafeltennissport. Bovendien fungeert Cor als internationaal arbiter voor tafeltennis en is hij een gedreven jeugdtrainer. In 2023 vervulde hij de rol van arbiter tijdens de Champions League-finale in Düsseldorf en bij de finales van het NK enkelspel 2023. Momenteel deelt hij zijn ervaring door scheidsrechters op te leiden voor de tafeltenniswereld. Daarnaast draagt Cor bij als vrijwilliger bij het materiaalteam van Scaldina en geeft hij inspirerende clinics tijdens gymlessen. Laat je waardering zien en stem op Cor Smalheer voor Sportvrijwilliger van het Jaar!

Sinds twee weken is Cor ook erelid van Scaldina

Stem via onderstaande link:

https://sportzeeland.nl/sportvrijwilliger-van-het-jaar-2023/