Nieuwsberichtjes

  • Cor Smalheer heeft gisteren een open hartoperatie ondergaan in den Haag. De operatie is goed verlopen en Cor moet nu gaan herstellen. Wie hem een kaartje wil sturen kan dat het beste sturen naar zijn huisadres: Wilhelminastraat 25,  3255BP Oude Tonge. Namens Scaldina wensen we Cor  van harte beterschap.

 

  • Gerard van der Klaauw heeft helaas moeten besluiten om te stoppen met tafeltennis vanwege lichamelijke klachten. Het is spijtig maar gezondheid gaat uiteraard voor. Wij wensen Gerard het beste en we zullen hem zeker nog wel eens zien heeft hij beloofd.

 

  • De Stoomerette heeft na 42 jaar de zaak moeten sluiten vanwege tegenvallende resultaten door de Coronacrisis. Jarenlang was de stoomerette sponsor van de Scaldinajeugd. Namens Scaldina is een bloemetje bezorgd als blijk van waardering.