Bericht aan de leden van Scaldina

Hallo leden van ttv Scaldina,

 

Het is alweer december en de Coronaperikelen beheersen nog steeds ons leven. Ook onze vereniging heeft er natuurlijk volop mee te maken.

Gelukkig kunnen we elke donderdag nog wel blijven trainen in onze gymzaal. Wel natuurlijk wel volgens de regels van de overheid. Zie hiervoor eerdere berichten op onze website, waar alle regels genoemd zijn.

De activiteiten die we in december gepland hadden gaan natuurlijk niet door. Ook het clubkampioenschap wat altijd in januari plaatsvindt kan vanwege Corona geen doorgang vinden. We kijken in de loop van het jaar of het mogelijk is deze activiteiten weer te organiseren. Alles is natuurlijk afhankelijk van het Coronavirus.

De laatste training in 2020 vindt plaats op donderdag 17 december. Dus op 24 december en op 31 december is de zaal gesloten. Op donderdag 7 januari 2021 is de zaal weer open voor jeugd en senioren.

Verder wensen we jullie fijne kerstdagen en een gelukkig 2021 toe.

 

Groet,

 

Bestuur ttv Scaldina